appartement op Schier

Appartementopschier:

Zoek je  een prettig, sfeervol appartement om een paar dagen of langer naar Schiermonnikoog te gaan? Kijk dan eens op www.appartementopschier.nl . Op Schiermonnikoog kun je helemaal tot rust komen. We hebben veel gasten, die elk jaar terug komen, die weten, dat Schiermonnikoog hen goed doet……… In toenemende mate zien we ook gasten alleen komen….. Je hoeft alleen rekening te houden met jezelf. Je hebt tijd en aandacht voor jezelf. Je komt aan dingen toe waar je anders geen tijd voor hebt.  Onze beide appartementen zijn een fijne uitvalsbasis om te wandelen, te fietsen, lekker langs het strand te lopen, te lezen, te schrijven etc. Er zijn regelmatig last-minute aanbiedingen.

Onze appartementen liggen aan de rand van het dorp, direct bij de duinen. Maar ook op een paar honderd meter van het centrum van het dorp. Restaurantjes, fietsenverhuur, terrasjes, de bakker, supermarkt, zwembad, bezoekerscentrum. Alles binnen een paar honderd meter. Bij ons vandaan wandel je in 15 minuten naar het strand, in 10 minuten naar het wad. In een paar minuten naar de duinen en het bos.

Arrangement wandelcoaching met appartementopschier

Bij een arrangement wandelcoaching met appartementopschier, verblijf je in één van onze appartementen. Op de foto’s kun je zien hoe het eruit ziet: sfeervol en comfortabel, een fijne plek om te verblijven.  In het dorp, direct bij de duinen.  Heerlijk genieten. Je hoeft helemaal niets. Helemaal niemand, die iets van je wil. Lekker lezen, wandelen, fietsen. Voor de prijs en beschikbaarheid van een appartement kun je kijken op www.appartementopschier.nl. Verblijf in één van onze appartementen levert een korting van 20% op, op de coaching.

Bij een arrangement wandelcoaching  spreek je twee wandelingen af. Voor de rest ben je helemaal vrij. je kunt echt bijtanken. Misschien gewoon eens proberen? Je gaat echt anders weg, dan je gekomen bent! Je mag ook een vriend of vriendin meenemen, als je dat liever doet….. Meestal vinden mensen het best fijn, om eens alleen met vakantie te gaan, voor een paar dagen. Je hebt dan echt tijd en aandacht voor jezelf.