arrangement wandelcoaching

Arrangement wandelcoaching met wandelcoachopschier bij appartementopschier:

Bij een arrangement wandelcoaching kom je voor een paar dagen naar Schiermonnikoog. Je bent er echt helemaal even uit. Je hoeft geen rekening meer te houden met het thuisfront, met de boottijden etc.  Dat vergroot het effect van de wandelcoaching. Wat er gebeurt tijdens de wandelcoaching heeft dan de tijd om te beklijven, om door te werken. Je hebt je eigen appartement.  Je gaat helemaal je eigen gang. Je kunt wandelen, fietsen, heerlijk in een duinpannetje liggen doezelen…….je kunt lezen, films kijken. Er is stilte, rust en ruimte.

Je hebt gekozen voor wandelcoaching. Jij geeft aan wat je graag zou willen bereiken deze dagen. We spreken meestal gelijk 2 wandelingen af.  Je hebt dan alvast twee afspraken van 1 1/2 à 2 uur. Bij een arrangement wandelcoaching kun je in één keer alles regelen: wandelcoaching en verblijf. Bij een verblijf in één van onze appartementen, krijg je 15 % korting op de coaching. Die kost nu 85 euro i.p.v. 100 euro voor 2 uur wandelcoaching.  Je verblijft in een heel prettig, sfeervol appartement. Je hebt een woonkamer/keuken en een aparte slaapkamer. Er is een terrasje bij in de tuin. de appartementen liggen in het dorp, direct bij de duinen. Om een indruk te krijgen kijk dan even op www.appartementopschier.nl. Hier vind je ook informatie over prijzen en bezetting. Je kunt dit arrangement alleen boeken bij appartementopschier en bij wandelcoachopschier. Tel:06-55194761 of info@wandelcoachopschier.nl

Arrangement wandelcoaching met wandelcoachopschier bij herberg Rijsbergen:

Je regelt de wandelcoaching met wandelcoachopschier.

Je verblijft bij herberg Rijsbergen, een sfeervol hotel aan de oostrand van het dorp. ” Rijsbergen” is een klein hotel op basis van logies & ontbijt op Schiermonnikoog. Met meer de sfeer van een huis dan van een hotel. Geen overdadige luxe, wel een goed verzorgd hotel en een interieur met oog voor detail. Het historische pand ligt in een grote tuin met een terras op het zuiden.  Je krijgt bij dit arrangement wandelcoaching 10% korting op de wandelcoaching. kijk op www.herbergrijsbergen.nl voor meer informatie.

Arrangement wandelcoaching met coachingopschier bij appartementopschier:

Als je een vraagstuk hebt, dat specifiek over gezin gaat kijk dan eens op www.coachingopschier.nl
Julia Arnscheidt begeleidt ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd naar meer rust en ruimte.

Je verblijft bij appartementopschier: www.appartementopschier.nl  en je regelt de coaching met coachingopschier.