enkele reacties

Enkele reacties:

 • “Ik kwam naar Schier met een koffertje ballast en vertrok met een koffer vol positieve energie, kracht, inspiratie en geluk!”
  Anna

 •  ”Toen ik op dat duin stond kon ik niet meer liegen tegen mezelf [..] Had niet verwacht, dat de natuur zo krachtig en confronterend   kan zijn.”
   Ellen

 •  ”Een ochtend met Josje door de duinen naar de zee. Ik weet niet waar we naartoe gaan .We lopen. Ik word steeds rustiger. De  antwoorden die ik zoek dienen zich vanzelf aan, als ik me er maar voor open stel.”
  Menno

 • “Door jouw manier van coachen geeft de natuur mij inzicht in mijn manier van omgaan met situaties. Jij laat mij zien, wat het mij brengt om het anders te doen. Zowel privé als op het werk.”
  Marian

  Reactie van een team:

  Op 26 en 27 juni hadden we teamdagen met ons mt en staf op Schiermonnikoog. We hebben op 26 juni een workshop gevolgd bij wandelcoach Josje Kooistra. Ons verzoek aan Josje was om ons te helpen om wat beter naar elkaar te luisteren en wat meer rust in de dagelijkse hectiek te brengen. We troffen het erg met het weer. We hebben een prachtige, door Josje begeleide natuurwandeling gemaakt en bijzondere planten en bloemen gezien. De persoonlijke opdrachten en de groepsopdracht hebben ons  echt geholpen om elkaar nog beter te leren kennen. Ook de luisteropdracht ging goed. Josje bedankt voor de fijne ervaring en voor de handvatten, die we ook in ons dagelijks werk kunnen gebruiken.                                                                           Ria Wiesemann, gemeente Amsterdam, Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling.