Het aanbod

Wandel- en natuurcoaching:

De natuur werkt als een spiegel. Tijdens mijn wandelcoaching komen vragen en antwoorden uit je onbewuste naar boven. Al mijn aandacht is voor jou. Als master-coach NLP en als wandelcoach inventariseer ik met jou,in de natuur, waar een vraagstuk of knelpunt zit. Ik vraag tijdens het wandelen, wat je met de wandeling wilt bereiken. wat voor jou een gewenste situatie is. Tijdens de wandeling komt er van alles naar boven en na een poosje controleren we of de vraag, de gewenste situatie nog steeds hetzelfde is. Vaak verandert dat.  We formuleren een haalbaar doel. Met jou werk ik doelgericht naar de door jou gewenste situatie toe. Gelijkwaardigheid, wederzijds respect ,vertrouwen, integriteit zijn daarbij vanzelfsprekend. Ik coach bij voorkeur buiten, maar binnen kan natuurlijk ook.

Je kunt een afspraak maken voor één of meer wandelingen. Meestal maken we gelijk twee afspraken. Mocht het zo zijn, dat een tweede gesprek niet meer nodig is, dan vervalt die afspraak gewoon.

Je kunt alleen komen of met een vriend of vriendin, als je dat liever hebt. dat kan heel goed. het eerste half uur is altijd gratis. mocht je daarna  het idee hebben, dat het echt niets voor je is, dan kun je kosteloos stoppen.

Wandelworkshops

Voor kleine groepen: bijv. vriendinnen of teams, bestaat de mogelijkheid van een wandelworkshop. Een wandelworkshop heeft een verbindende, rustgevende, positieve invloed. Samen genieten in de natuur en blij terug komen.  Thema’s kunnen bijvoorbeeld  zijn: 1) ontdek je kracht in de natuur 2) energie en balans 3) je bent, wie je bent 4) teambuilding
Je kunt van  tevoren aangeven, wat je wilt bereiken.

Arrangement wandelcoaching

Bij een arrangement wandelcoaching kom je voor een paar dagen naar Schiermonnikoog. Je bent er echt helemaal even uit. Je hoeft geen rekening meer te houden met het thuisfront, met de boottijden etc.  Dat vergroot het effect van de wandelcoaching. Wat er gebeurt tijdens de wandelcoaching heeft dan de tijd om te beklijven, om door te werken. Je hebt je eigen appartement.  Je gaat helemaal je eigen gang. Je kunt wandelen, fietsen, heerlijk in een duinpannetje liggen doezelen…….je kunt lezen, films kijken. Er is stilte, rust en ruimte.  

We spreken meestal gelijk 2 wandelingen af.  Je hebt dan alvast twee afspraken van 1 1/2 à 2 uur. Verder kun je deelnemen aan excursies. Een tochtje maken met de balgexpress etc. Bij een arrangement wandelcoaching kun je in één keer alles regelen. Bij een verblijf in één van onze appartementen, krijg je 15 % korting op de coaching. Die kost nu 85 euro i.p.v. 100 euro voor 2 uur wandelcoaching.  Je verblijft in een heel prettig, sfeervol appartement. Om een indruk te krijgen kijk dan even op www.appartementopschier.nl. Een verblijf bij herberg Rijsbergen geeft je 10% korting op  de wandelcoaching.