wandelcoaching

Wandelcoaching  (-/ natuurcoaching):

De natuur werkt als een spiegel. Tijdens mijn wandelcoaching komen vragen en antwoorden uit je onbewuste naar boven. Al mijn aandacht is voor jou. Als wandelcoach inventariseer ik met jou, in de natuur, waar een vraagstuk of knelpunt zit. Ik vraag tijdens het wandelen, wat je met de wandeling wilt bereiken. wat voor jou een gewenste situatie is. Het is heerlijk om buiten te zijn. Je zintuigen nemen van alles waar. Je hoeft geen verhaal te vertellen. Je hoeft elkaar niet aan te kijken. Het is heel ontspannend. Door de combinatie van wandelcoaching en NLP  krijg je inzicht in jouw situatie, in wie je bent, in welke keuzes je maakt.  Het wordt je duidelijk waar het in jouw leven écht om gaat.  We formuleren een haalbaar doel. Met jou werk ik doelgericht naar de door jou gewenste situatie toe. Gelijkwaardigheid, wederzijds respect ,vertrouwen, integriteit zijn daarbij vanzelfsprekend. Ik coach bij voorkeur buiten, maar binnen kan natuurlijk ook.

Je kunt een afspraak maken voor één of meer wandelingen. Meestal maken we gelijk twee afspraken. Mocht het zo zijn, dat een tweede gesprek niet meer nodig is, dan vervalt die afspraak gewoon.

Je kunt alleen komen of met een vriend of vriendin, als je dat liever hebt. dat kan heel goed. het eerste half uur is altijd gratis. mocht je daarna  het idee hebben, dat het echt niets voor je is, dan kun je kosteloos stoppen.

NLP (neurolinguïstisch programmeren):

NlP is een methode om meer over jezelf te weten te komen. Onbewuste processen worden bewust gemaakt. Hierdoor krijg je inzicht en kun je dingen veranderen, die jou belemmeren. “Jij staat aan het stuur van je leven.”