Wandelcoaching, iets voor jou?

Wil jij je relatie(s) verbeteren? Heb je last van  stress? Ben je onrustig of moe? Wil je weten, hoe dat komt? Heb je het gevoel, dat er iets moet gebeuren? Wil je meer vat op je leven krijgen? Sta je voor een keuze? Wil jij het anders,maar weet je niet precies hoe en wat?  Of wil je gewoon lekker ontspannen? Gun jezelf dan een wandelcoaching op Schiermonnikoog.

Wat levert wandelcoaching je op?

Enkele voorbeelden:

Minder stress, meer ontspanning.

Het leven is soms vol stress , spanning, onzekerheid….. Er gebeuren steeds weer dingen, waar we mee om moeten gaan. Dat is niet altijd zo gemakkelijk.  Dat geldt voor iedereen. Ook voor mij. Het is dan soms fijn als je hulp krijgt van iemand, die er helemaal voor jou is. Het scheelt als je  kunt praten met een buitenstaander, die er niet bij betrokken is. Die jou begeleidt bij het vinden van de antwoorden, die je zoekt. Wandelcoaching is buitengewoon effectief in tijden van stress, onzekerheid en spanning. De natuur is rustgevend. Je komt snel weer in balans. Vaak levert wandelcoaching je  nieuwe inzichten op. Soms is het een bevestiging van iets, dat je onbewust al lang wist. Weten  en voelen, hoe je verder wilt  gaan, geeft een gevoel van rust, van vertrouwen in jezelf. Een situatie kun je vaak niet veranderen, wel hoe jij er mee om gaat.   Als het met jou goed gaat is dat ook goed voor de mensen om je heen.

Betere relaties. Je weet waar je staat. Innerlijke rust. Blijheid.

In iedere relatie is wel eens wat. We zijn allemaal kwetsbaar. Als het allemaal niet lekker loopt kost dat veel energie en geeft dat veel onrust. Wandelcoaching biedt inzicht in relaties. Communicatie is maar voor 7 % taal. Het is soms anders, dan jij denkt. Je krijgt terug, wat je uitstraalt…… Tijdens wandelcoaching kom je bij je diepste gevoel. Met NLP kun je zelfs even in de huid van de ander kruipen en voelen, hoe het voor de ander is. Je krijgt helder, wat jij voelt…., wat de ander voelt’…. Je krijgt  waardevolle inzichten. Je weet waar je staat en je kunt van daaruit met rust in je hart verder.  Het is voorgekomen, dat een cliënte,  die wilde scheiden, erachter kwam, tijdens een oefening in de natuur, dat haar man eigenlijk geweldig was en dat zijzelf het probleem was…….. .Er kwam dus geen scheiding en al snel ging het beter……

Je kunt een keuze maken, vanuit je hart.  Je weet wat je wilt.                                                           

Wandelcoaching is zeer effectief, als het gaat om keuzes maken. Wat past bij jou? Wat vind je belangrijk? Wat wil je nou echt? Wat houdt je tegen? We associëren volop.  In de natuur komt er van alles naar boven. Jij bepaalt waar we ons mee bezig houden. In de natuur krijg je helder, wie jij bent en wat bij jou past. Als je dat weet is het niet meer zo moeilijk om keuzes te maken.Soms is het ook goed om  uit te zoeken welke waardes voor jou belangrijk zijn.  NLP heeft daar een hele mooie oefening  voor.

Maar wandelcoaching is ook bijzonder effectief als het gaat om plannen maken voor de toekomst…….. Wat wil ik eigenlijk? Wat ga ik doen, als ik straks stop met werken…….

Meer zelfvertrouwen. Jezelf zijn. Je kunt je grenzen aangeven.

Als je in staat bent om heel duidelijk je grenzen aan te geven, geeft dat rust en ruimte. Vind je het lastig en gaan mensen steeds over jouw grens, dan is dat best vervelend en heel vermoeiend. Als je daar last van hebt wordt het tijd om daar iets aan te doen. In de natuur ga je na waar jouw grens ligt……. Voel je, dat je zelf aan het stuur zit van jouw leven. Dat jij ruimte mag nemen voor jezelf. Jij bepaalt hoe het gaat. Dat geeft rust. Je kunt jezelf te zijn. 

Wandelcoaching is vooral ook heerlijk ontspannen genieten! 

Als je nou denkt, dat lijkt me wel wat……..Gun jezelf dan eens wandelcoaching op Schiermonnikoog. 

Je gaat anders weg, dan je gekomen bent! Geaard en in verbinding met de natuur, met jezelf en de mensen om je heen. En dat voel je!